Prodavala je hljeb na ulici, a onda je slučajno upala u kadar fotografu: Ostalo je istorija

Agencije
Prodavala je hljeb na ulici, a onda je slučajno upala u kadar fotografu: Ostalo je istorija

Oladžumok Orisaguna (27) bila je prodavačica hljeba u Lagosu u Nigeriji kada je slučajno upala u kadar tokom slikanja poznatog britanskog repera Tinija Tempe u njegovoj rodnoj zemlji.

Fotografkinja Ti Belo nije ni uočila da joj je prelijepa Oladžumok upala u kadar sve dok nije sređivala fotografije. Tada je primjetila da je uhvatila nevjerovatan kadar, kao i da je mlada djevojka prelijepa.


Ona je fotografiju odmah objavila na društvenim mrežama uz molbu da djevojku pronađe i od nje napravi modela.

"Slučajno je prolazila dok sam slikala. Ona bi definitivno trebalo da bude model. Rado ću joj pomoći u tome ako je zainteresovana. Pomozite mi da je pronađem", napisala je.

Poslije malo muke ona je konačno uspijela da je pronađe i otkrila je da je lijepa Afrikanka majka dvoje djece sa nevjerovatnom životnom pričom.

Naime, Oladžumok je teško živjela sa svojim suprugom koji je majstor iz obliženjeg sela, a par ima dvoje djece. Ubrzo ga je ostavila i sa djecom, četrnaestomesečnom ćerkom i petogodišnjim sinom se preselila u Lagos.

Fotografkinja je sada još odlučnija te namjerava da snimi kratak dokumentarac o njoj, a već je uspijela da "povuče veze" kako bi se ova ljepotica našla na naslovnici "Style" magazina i to ne sama, već sa svojom ćerkom Grejs.

"Znala sam da smo pronašli zvijezdu", kaže Ti Belo.

U ponjedeljak lijepa Oladžumok je potpisala ugovor sa modnom agencijom Few Models.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana