Potvrđeno od čega je u 27. godini života umro poznati reper

Agencije
Potvrđeno od čega je u 27. godini života umro poznati reper

Mladi reper Mek Milan (27) koji je preminuo prije nepuna dva mjeseca, umro je od posljedica predoziranja, navodi se u izvještaju sa autopsije. U njegovom tijelu, toksikološkom analizom, utvrđeno je da je konzumirao kokain i fentanil, kao i alkohol, navodi se u izvještaju patologa medicinskog centra u Los Anđelesu.

Autopsija je izvršena 8. septembra, samo dan nakon njegove smrti, a u izvještaju se navodi da je u pitanju nesrećan slučaj, piše Independent.


Miler, čije je pravo ime bilo Malkom Džejms Mekkormik pronađen je bez svijesti u svom stanu u Kaliforniji. Reper je javno priznao da se posljednjih godina borio sa porocima i da je konzumirao nedozvoljene supstance.

“Počelo je tako što sam mogao da sjedim po cio dan u mraku, a onda, onda vam to dosadi. Onda pomislite:'Mogao bih da se uradim i doživim cijelu jednu avanturu u ovoj sobi”, rekao je on u jednom intervjuu u februaru 2016. godine.

Priznao je i da je uvijek htio da proba nove stvari kada bi ga neko ponudio, te da je trošio mnogo novca na drogu, koja bi mu se svidjela.

Miler je smao mjesec dana pred smrt izdao novi album “Swimming”. Njegov najnoviji i posljednji spot “Self care” izašao u julu ove godine, a fanovi su nakon vijesti o njegovoj smrti navodili da je u njemu predvidio svoju smrt.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana