Британски пророк предвиђа: Идућа година пуна природних катастрофа

Агенције
Британски пророк предвиђа: Идућа година пуна природних катастрофа

Лондон - Човјек који је предвидио оно што нико није очекивао - побједу Доналда Трампа на америчким предсједничким изборима као и то да ће Британци на референдуму гласати за „бегзит“, открио је своја нова предвиђања за 2018. годину, пише „Индепендент“.

Британски видовњак Крејг Хамилтон Паркер тврди како ће идућа година бити најгора у вези са питањем природних катастрофа и да је то било његово прво предвиђање за 2018.

- Природа ми је на врху листе јер предосјећам да ћемо у 2018. доживјети много непредвидивих земљотреса, вулканских ерупција и ћудљивог времена.  Већ неколико година говорим да ово можемо очекивати - не само због глобалног загријавања већ и због појачане сунчеве активности. Већ смо видјели ужасне урагане, но предосјећам да најгоре тек долази - казао је Паркер.

Паркер предвиђа како ће еруптирати Везув у Италији и да ће Напуљ бити евакуисан, те да ће бити појачана сеизмолошка активност - чак и на подручјима која су хиљадама година била без потреса, а озбиљан земљотрес погодице и Нови Зеланд.

Снажни урагани похараће Карибе, пожари ће буктати у Калифорнији и Аустралији, а Кину и Индију потопиће поплаве.  Уз све, јужним морима биће немогуће пловити због пуцања ледењака на Антарктику.

Ипак, Паркер закључује да нисмо сасвим „пропали“ идуће године и предвиђа велик духовни раст човјечанства.

- Конфликти и невоље уз природне катастрофе ујединиће људе и запалити им жељу за тражењем праве сврхе људског живота - рекао је Паркер.

Тврди да ће се догодити терористички напад на аутопуту у Енглеској, избити револуција у Сјеверној Кореји која ће свргнути окрутни режим Ким Јонг Уна, као и напад дроновима који ће испуштати хемијско оружје на европске градове. Овај Британац рођен у Саутемптону до сада је погодио низ терористичких напада, међународну економску кризу, као и то да ће се британска премијерка Тереза Меј успјети задржати на власти. Што се тиче САД, предвидио је и да ће Хилари Клинтон отићи из политике 2017. године, као и да ће амерички ратни брод бити потопљен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана