Bivši momak Melanije Tramp otkrio detalje iz mladosti: Posjećivala je jednog Sinišu u Hrvatskoj

Agencije
Bivši momak Melanije Tramp otkrio detalje iz mladosti: Posjećivala je jednog Sinišu u Hrvatskoj

Na eBay-u je prije nekoliko dana osvanuo neobičan oglas u kojem poznati slovenački preduzetnik, Peter Butoln, nekadašnji novinar i portparol u kabinetu vlade Janeza Drnovšeka i Antuna Ropa, prodaje motor marke Vespa koja je poznata po tome što je 1987. godine po Ljubljani i Sloveniji vozila Melaniju Knavs, danas poznatu kao Melanija Tramp.

"Prodajem italijanski motor, Vespu Piaggio PX 200 E, 1984. godište, metalik plave boje. Prvi sam vlasnik, motor je uskladišten, savršeno očuvan, neoštećen s originalnom bojom. Svi dijelovi su originalni kao i kožna sjedišta. Vespa je poznata po tome što je 1987. po Ljubljani i Sloveniji vozila slavnu slovenačku manekenku Melaniju Knavs, a danas Melaniju Tramp, suprugu republikanskog kandidata za predsjednika SAD Donalda Trampa", piše u oglasu.


Prihod od prodaje, stoji dalje u oglasu, ići će u Sloveniju, u humanitarne svrhe za siromašnu djecu bez roditelja, a početna cijena za aukciju je 9.900 dolara.

"Da, to je moja vespa i dok smo Melanija i ja bili zajedno, vozili smo se njome zajedno po Ljubljani i na more do Portoroža. Bio sam joj prvi momak, ali nije dugo trajalo, jer sam ja morao u vojsku na služenje vojnog roka, a ona je potpisala ugovor s jednom modnom agencijom iz Milana. Međutim, to leto 1987. bilo nam je poprilično zabavno", tvrdi Butoln.

Petar Butoln samo je još jedan od dokaza da se u Sloveniji još nije stišala jagma za njihovom Melanijom Knavs, djevojčicom iz Sevnice koja će, ako Donald Tramp pobjedi na izborima u novembru, postati prva dama SAD.

"Mi smo bili u vezi tri mjeseca. Završila je škola i ljeto je bilo pred nama. U to vrijeme cijela ekipa se okupljala na Tromostovlju u Ljubljani. I Melanija je došla sa svojom ekipom. Ja sam išao u gimnaziju, a ona je bila u srednjoj školi za dizajn. Ja sam imao 18 i po, a ona 17 godina. Ljubljana je mala, svi smo se znali, i naravno da odmah zapaziš novo lice u društvu. Bila je lijepa, bila je vitka, ja sam malo popio i napravio sam prvi korak. Tako je krenulo. Došao bih po nju u stan. Bio je to mali stan, jednosoban. Ona je tamo živjela sa sestrom Ines, koja je bila četiri godine starija. Prvo su živjele s ocem u iznajmljenom stanu, a onda im je otac kupio stan. Ona je dva puta bila u mom stanu. Bilo nam je lijepo, onako mladenački. Ona nije voljela duge izlaske, nije pila alkohol, kao druge djevojke. Željela je da bude odmorna na snimanjima. Naše druženje prekinula je vojska koju sam služio u Jastrebarskom. Od onda se nismo čuli", priča Butoln.

Nakon izlaska iz vojske Peter je pokušao da pronađe Melaniju, ali do nje nije uspio da dođe. Butoln je takođe siguran da je Melanija mogla da napravi mnogo veću manekensku karijeru, posebno nakon što je posjetila hrvatskog hirurga Sinišu Glumičića.

"Tada je ona počela da izgleda kao prava žena. Kao model je mogla mnogo više da napravi, ali je odabrala zlatni kavez. Njoj ništa ne nedostaje, ali slobode nema. Onaj njen osmijeh, pa i ovo plagiranje govora, samo je dokaz da ona više ni o čemu ne odlučuje. Ali, tako je odabrala", ističe Butoln.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana