Бивши момак Меланије Трамп открио детаље из младости: Посјећивала је једног Синишу у Хрватској

Агенције
Бивши момак Меланије Трамп открио детаље из младости: Посјећивала је једног Синишу у Хрватској

На eBay-у је прије неколико дана освануо необичан оглас у којем познати словеначки предузетник, Петер Бутолн, некадашњи новинар и портпарол у кабинету владе Јанеза Дрновшека и Антуна Ропа, продаје мотор марке Веспа која је позната по томе што је 1987. године по Љубљани и Словенији возила Меланију Кнавс, данас познату као Меланија Трамп.

"Продајем италијански мотор, Vespu Piaggio PX 200 Е, 1984. годиште, металик плаве боје. Први сам власник, мотор је ускладиштен, савршено очуван, неоштећен с оригиналном бојом. Сви дијелови су оригинални као и кожна сједишта. Веспа је позната по томе што је 1987. по Љубљани и Словенији возила славну словеначку манекенку Меланију Кнавс, а данас Меланију Трамп, супругу републиканског кандидата за предсједника САД Доналда Трампа", пише у огласу.


Приход од продаје, стоји даље у огласу, ићи ће у Словенију, у хуманитарне сврхе за сиромашну дјецу без родитеља, а почетна цијена за аукцију је 9.900 долара.

"Да, то је моја веспа и док смо Меланија и ја били заједно, возили смо се њоме заједно по Љубљани и на море до Порторожа. Био сам јој први момак, али није дуго трајало, јер сам ја морао у војску на служење војног рока, а она је потписала уговор с једном модном агенцијом из Милана. Међутим, то лето 1987. било нам је поприлично забавно", тврди Бутолн.

Петар Бутолн само је још један од доказа да се у Словенији још није стишала јагма за њиховом Меланијом Кнавс, дјевојчицом из Севнице која ће, ако Доналд Трамп побједи на изборима у новембру, постати прва дама САД.

"Ми смо били у вези три мјесеца. Завршила је школа и љето је било пред нама. У то вријеме цијела екипа се окупљала на Тромостовљу у Љубљани. И Меланија је дошла са својом екипом. Ја сам ишао у гимназију, а она је била у средњој школи за дизајн. Ја сам имао 18 и по, а она 17 година. Љубљана је мала, сви смо се знали, и наравно да одмах запазиш ново лице у друштву. Била је лијепа, била је витка, ја сам мало попио и направио сам први корак. Тако је кренуло. Дошао бих по њу у стан. Био је то мали стан, једнособан. Она је тамо живјела са сестром Инес, која је била четири године старија. Прво су живјеле с оцем у изнајмљеном стану, а онда им је отац купио стан. Она је два пута била у мом стану. Било нам је лијепо, онако младеначки. Она није вољела дуге изласке, није пила алкохол, као друге дјевојке. Жељела је да буде одморна на снимањима. Наше дружење прекинула је војска коју сам служио у Јастребарском. Од онда се нисмо чули", прича Бутолн.

Након изласка из војске Петер је покушао да пронађе Меланију, али до ње није успио да дође. Бутолн је такође сигуран да је Меланија могла да направи много већу манекенску каријеру, посебно након што је посјетила хрватског хирурга Синишу Глумичића.

"Тада је она почела да изгледа као права жена. Као модел је могла много више да направи, али је одабрала златни кавез. Њој ништа не недостаје, али слободе нема. Онај њен осмијех, па и ово плагирање говора, само је доказ да она више ни о чему не одлучује. Али, тако је одабрала", истиче Бутолн.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана