Берлускони изненадио Путина необичним поклоном за кревет

Агенције
Берлускони изненадио Путина необичним поклоном за кревет

Бивши италијански премијер Силвио Берлускони поклонио је руском предсjеднику Владимиру Путину ручно израђену пресвлаку за кревет.

На пресвлаци је одштампана новинска фотографија на којој се њих двојица срдачно рукују, док су у позадини приказане најпрепознатљивије туристичке атракције Италије и Русије.


Берлускони је још у суботу допутовао у Русију како би Путину уручио специјалан поклон, поводом његовог 65. рођендана, преноси Тасс.

Портпарол Кремља Дмитриј Песков, одговарајући на новинарско питање како је реаговао предсjедник Путин на поклон, рекао да не зна ништа о реакцији предсjедника на тај поклон.

Италијанске новине Ла Стампа пренијеле су у недјељу да је Берлускони допутовао у Русију како би Путину уручио специјални поклон - ручно израђену пресвлаку за кревет.

Путин и Берлускони његују дугогодишње пријатељство - први пут су се срели на самиту Г8 2001. године у Женеви и од тада су се пуно пута састајали на различитим званичним догађајима, на којима су показивали поштовање према земљама из којих долазе, али и лично.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана