Уз карту са Јахорине гратис скијање у Србији

Срна
Уз карту са Јахорине гратис скијање у Србији

Београд - Власници сезонских карата планинских центара у Србији и Српској имаће неколико дана бесплатног скијања на Јахорини, односно Копаонику, Златибору и Старој планини, предвиђено је уговором о пословној сарадњи који су јуче потписали представници Олимпијског центра (ОЦ) “Јахорина” и предузећа “Скијалишта Србије”.

Директор ОЦ “Јахорина” Дејан Љевнаић је казао да је сарадња изазвала велико одушевљење и да би потписници уговора вољели да што више скијаша користи његове могућности.

- Све ово заједно радимо да бисмо подигли квалитет и углед наших ски-центара и да се боље повежемо у региону - рекао је Љевнаић. Он је нагласио да је ОЦ “Јахорина” у посљедњем периоду унаприједила понуду, да сада може да гарантује нови систем осњеживања и 120 дана скијања, те додао да је јуче свечано отворено скијање на олимпијској планини.

Директор “Скијалишта Србије” Дејан Ћика рекао је да Копаоник сваке године посећује велики број туриста из РС.

- Очекујемо да ће наши скијаши који скијају на Старој планини, Копаонику, Златибору посјетити и Јахорину - рекао је он.

Директор Представништва РС у Србији Млађен Цицовић, који је присуствовао потписивању на Београдском сајму, гдје је у току “Експо зим”, рекао је да је уговор основа да “Скијалишта Србије” и ОЦ “Јахорина” у наредном периоду дефинишу заједнички туристички производ, са којим ће моћи сигурно да изађу на регионално, европско и свјетско тржиште.

Уговор у пракси значи да ће сви они који купе ски-пас на Јахорини моћи да гратис користе два дана скијања на Копаонику, односно по три дана на Старој планини и Златибору. Истовремено, власници ски-паса Копаоник имају могућност да четири дана бесплатно скијају на Јахорини, а они који имају ски-пас других ски-центара у Србији по два дана.

На Јахорини је висина снијега јуче износила 40 центиметара, а у функцији су били ски-лифт и вртић “Пољице”. Портпарол ОЦ “Јахорина” Сања Ћеремиџић је истакла да су стазе одлично припремљене, те да попуст на цијене ски-карата до 16. децембра износи 70 одсто. Цијена дневне карте износи 13,20 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана