У јулу седми Истанбул шопинг фест

Срна
У јулу седми Истанбул шопинг фест

Сарајево - Истанбул ће од 1. до 16. јула бити домаћин седмог "Истанбул шопинг феста", током којег ће посјетиоцима бити понуђени попусти и до 70 одсто на глобалне луксузне брендове.

Истанбул је град који својим посјетиоцима нуди све на једном мјесту, више од 8.500 година свјетске историје, цивилизације, културе и обичаја, саопштено је из Амбасаде Турске у БиХ.

Посјетиоци Истанбула у прилици су да посјете јединствене споменике као што су Топкапи палата, Дјевојачке куле, Ају Софију, 500 година стару Капали Чаршију, пијаце зачина, те уживају у крстарењу Босфором.

Љубитељима куповине на располагању је 120 модерних трговачких центара смјештених у цијелом граду, а посебан доживљај пружа куповина у улицама Багдад, Истиклал и Нишанташи које пружају ужитак куповине аутентичних рукотворина домаћих дизајнера и занатлија.

"Истанбул шопинг фест" путем пројекта "дизајн зона" пружа прилику турским и страним дизајнерима да представе своје креације, што овогодишњи фестивал чини још привлачнијим и забавнијим.

"жИстанбул шопинг фестж шири љубав према куповини и фестивалски дух у сваки кутак града. За посјетице Истанбула ово је прилика за незаборавно искуство, касни ноћни шопинг, модне ревије, дизајнерске радионице, врхунске деликатесе, бројне свечаности, концерти, различити догађаји намијењени најмлађима и још много изненађења", наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана