Седам мјеста на којима уз мало пара можете живети раскошно

Б92
Седам мјеста на којима уз мало пара можете живети раскошно

Живот богаташа сан је већине.

И док само ријетки могу приуштити луксуз, постоји неколико мјеста на свијету на којима је, уз мало новца, могуће живјети јако лијепо. Макар и на недјељу дана.

Аликанте, Шпанија

Овај град је примјер штедљивог начина живота. Аликанте је познат по предивној плажи Коста Бланка, али и по благој клими, разноврсној понуди хране и опуштеном начину живота.

Мендоза, Аргентина

У самом срцу Аргентине налази се Мендоза. Локално привреда је јака и свакодневно се отварају нове фирме. Ако сте у потрази за градом гдје бисте отворили своју фирму, Мендоза је право мјесто за вас.

Бали, Индонезија

Овај јефтини рај на земљи има живописан ноћни живот, развијен туризам и право је мјесто ако имате намјеру да отворите гифт шоп. Сваке године ово мјесто посјети стотине хиљада туриста који много новца троше на сувенире. Идеално за неки нови бизнис.

Чијанг Мај, Тајланд

Чијанг Мај има једну од најблажих и најпријатнијих клима у Азији. Овај планински град богат је културом, добром храном и пријатељски је настројеним према људима. У њему ћете своје финансије моћи да растегнете поприлично дуго и широко, без страха да ће брзо нестати.

Коросал, Белизе

Ово је град за људе који желе да се опусте и уживају. Право је мјесто за медитацију и јогу са предивним плажама, фантастичним ресторанима, притом је и приступачан.

Пуерто Ваљарта, Мексико

Мексико је препун градова у којима се може јефтино живјети, али Пуерто Ваљарта је вјероватно најбољи. Природне љепоте чине овај град јако романтичним, али ту романтику помало квари претрпаност туристима.

Охен, Шоанија

Овај шпански градић препун је вила милионера, али је и приступачан. Туризам је овдје главна грана привреде и то га чини примамљивим за покретање нових послова. Такође је одлично мјесто за одмор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана