Емисија канала Travel Channel Аеро-митинг води вас на небеску авантуру

M:tel
Емисија канала Travel Channel Аеро-митинг води вас на небеску авантуру

Сваке сриједе у 21 час имате прилику да завирите у животе храбрих пилота каскадера у емисији "Аеро-митинг" канала Travel Channel. Они годинама тренирају како би били спремни за такмичење у специјализованим air show-овима и освојили срце публике која при погледу на њихове акробатске маневре остаје без даха. Како би дошли до фазе такмичења, пилоти каскадери морају проћи кроз мукотрпне припреме, а велику заслугу за њихов успијех имају и чланови њиховог тима.

Власници air show тимова најчешће су и сами некадашњи војни или комерцијални пилоти који су одлучили да се на неки начин наставе бавити овим послом. Тако је бивши пилот компаније "United Airlines" Randy Howel власник "Patrot Jets" тима чије авантуре пратимо сваке сриједе. Поред власника, сваки тим има и свог лидера и његову замјену, као и неколико пилота авиона који лете уз пратњу водећег авиона. У зависности од величине тима, он може да садржи три или више пратећих пилота и једно или двоје пилота каскадера. Већи тимови имају и двадесетак волонтера на земљи који се баве свим потребним механичким поправкама и припремама летјелице прије почетка air show-а. Такмичења се одвијају у неколико различитих категорија: почетници, дипломци, спортисти, средња класа, напредна класа и неограничена класа која представља највишу категорију такмичења. 

Ако волите да летите и желите да и сами осјетите дашак авантуре, имате прилику да се до краја марта пријавите на Facebook наградни конкурс компаније м:тел и канала Travel Channel под називом "Да имам крила ја бих..?". Пошаљите креативан одговор на ово питање у облику колажа састављеног од најмање четири фотографије, а учесник или учесница са највећим бројем коментара са различитих профила, испод фотогафије, освојиће уистину посебну награду: путовање у Дубаи за двије особе. Формулар за пријаву можете пронаћи на службеној Facebook страници компаније m:tel.

 

m:tel – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана