Živković: Politika prema Banjaluci, a ne Sarajevu

Srna
Živković: Politika prema Banjaluci, a ne Sarajevu

Doboj - Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Doboja Milorad Živković rekao je da će ta stranka ostvariti pobjedu na lokalnim izborima u Doboju politikom prema Banjaluci, a ne Sarajevu.

Živković je sa večerašnje tribine u Doboju, koju organizuje Gradski izborni štab SNSD-a, poručio da će se na lokalnim izborima mijenjati aktuelni gradonačelnik i da će se u ovoj lokalnoj zajednici formirati nova skupštinska većina.


"Poslije svih ovih godina, SDS i gradonačelnik /Obren Petrović/, da su imali šta pokazati i dati ovome gradu oni bi to i uradili i pokazali", rekao je Živković.

On ja naveo da samo promjenama, sa novim ljudima i snažnim Dobojem u Republici Srpskoj, a ne u Zajednici opština turskog svijeta, i sama Srpska jača.

"I u ovim teškim vremenima kada se ponovo dižu tenzije Doboj mora da zna da mu je mjestu u Republici Srpskoj, da politika mora biti prema Banjaluci, a ne Sarajevu", rekao je Živković.

Predsjednik Gradskog izbornog štaba SNSD-a Uroš Gostić naglasio je da se sa konvencije šalje jasna poruka da građani Doboja žele i očekuju promjene kada je riječ o formiranju nove lokalne vlasti.

Gostić je istakao i da je jedna od poruka večerašnje tribine ta da građani bezuslovno izađu na referendum 25. septembra o Danu Republike Srpske "i da se bezuslovno kaže ono što treba da se kaže".

Tribina SNSD-a u amfiteatru Slobomir P. Univerziteta održana je s ciljem mobilizacije članstva do zvaničnog početka kampanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana