Живковић: Политика према Бањалуци, а не Сарајеву

Срна
Живковић: Политика према Бањалуци, а не Сарајеву

Добој - Кандидат СНСД-а за градоначелника Добоја Милорад Живковић рекао је да ће та странка остварити побједу на локалним изборима у Добоју политиком према Бањалуци, а не Сарајеву.

Живковић је са вечерашње трибине у Добоју, коју организује Градски изборни штаб СНСД-а, поручио да ће се на локалним изборима мијењати актуелни градоначелник и да ће се у овој локалној заједници формирати нова скупштинска већина.


"Послије свих ових година, СДС и градоначелник /Обрен Петровић/, да су имали шта показати и дати овоме граду они би то и урадили и показали", рекао је Живковић.

Он ја навео да само промјенама, са новим људима и снажним Добојем у Републици Српској, а не у Заједници општина турског свијета, и сама Српска јача.

"И у овим тешким временима када се поново дижу тензије Добој мора да зна да му је мјесту у Републици Српској, да политика мора бити према Бањалуци, а не Сарајеву", рекао је Живковић.

Предсједник Градског изборног штаба СНСД-а Урош Гостић нагласио је да се са конвенције шаље јасна порука да грађани Добоја желе и очекују промјене када је ријеч о формирању нове локалне власти.

Гостић је истакао и да је једна од порука вечерашње трибине та да грађани безусловно изађу на референдум 25. септембра о Дану Републике Српске "и да се безусловно каже оно што треба да се каже".

Трибина СНСД-а у амфитеатру Слобомир П. Универзитета одржана је с циљем мобилизације чланства до званичног почетка кампање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана