Земљиште Јелшинграда на продају за 2,55 милиона

В. К.
Земљиште Јелшинграда на продају за 2,55 милиона

Бањалука - Влада РС усвојила је јуче одлуку о начину и условима јавне продаје непокретности на простору некадашњег бањалучког предузећа "Јелшинград", а почетна цијена је 2,55 милиона марака.

Предмет продаје је, како је саопштено послије сједнице Владе, земљиште у својини РС у Бањалуци.

- Продаја непокретности се спроводи лицитацијом. Донесено је и рјешење о именовању комисије за спровођење јавне продаје тих непокретности  - наведено је у саопштењу Бироа за односе са јавношћу Владе РС.

Министри су се упознали и са пословном политиком и плановима рада "Пошта Српске", а усвојена је информација о активностима на припреми стратешког оквира за реформу јавне управе у БиХ. Чланови радних група из РС задужени су да током израде тог документа заступају став да он може садржавати само питања о којима постоји сагласност свих нивоа власти, а да о неусаглашеним питањима прије израде треба да буде прибављен став Владе.

Министри су подржали одлуку о преносу права својине над некретнинама на град Приједор, а које се односе на стамбено збрињавање породица погинулих бораца, ратних војних инвалида и бораца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана