Željko Dubravac izabran za predsjednika Opštinskog odbora DNS-a

Srna
Željko Dubravac izabran za predsjednika Opštinskog odbora DNS-a

Čelinac - Željko Dubravac izabran je večeras za predsjednika Opštinskog odbora DNS-a Čelinac.

Izbornoj skupštini opštinske organizacije prisustvovao je predsjednik DNS-a Marko Pavić, koji je poručio da je ova stranka konsolidovala svoje redove, te da je nakon političkih turbulencija postala snažnija nego što je bila.

“Danas smo organizovaniji, čvršći i odlučniji da gradimo Republiku Srpsku i Čelinac, koji je jedno od naših najjačih uporišta. Imali smo žprovjetravanjež redova kroz koje smo ostali bez jednog broja funkcionera, ali smo zato sačuvali članstvo i građane koje vjeruju DNS-u, što današnji skup potvrđuje”, rekao je Pavić.

Prema njegovim riječima, to je garancija da će DNS u Čelincu i dalje biti druga politička partija, te da će svojim kadrovima, znanjem i sposobnostima doprinositi razvoju ove lokalne zajednice i Srpske.

Dubravac je poručio da će DNS zajedno sa koalicionim partnerima nastaviti da radi na razvoju lokalne zajednice.

“Trenutno imamo tri odbornika u lokalnom parlamentu, a naša obaveza je da radimo na jačanju privrednih kapaciteta opštine, da kulturu podignemo na viši nivo, a ne da njen napredak zavisi od donatora i sponzora, da budemo servis privrednicima i investitorima, te da utičemo na poboljšanje života u mjesnim zajednicama i u seoskim sredinama”, rekao je Dubravac.

Izbornoj skupštini Opštinske organizacije DNS-a Čelinac prisustvovalo je 139 od ukupno 151 delegata, kao i predstavnici Opštinskih odbora SNSD-a, SP i Ujedinjene Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana