Желите више новца? Опробајте се на свјетској берзи

Глас Српске
Желите више новца? Опробајте се на свјетској берзи

Трговање на свјетској берзи може бити изузетно профитабилно, уколико знате што радите. Да бисте зарадили на свјетској берзи није неопходно да радите 8 сати дневно, већ да правилно изаберете чиме желите да тргујете (дионицама, златом, нафтом, валутама...), да се придржавате неколико основних правила трговања и оставите емоције по страни.

 Звучи једноставно али изненадили бисте се колико људи није у стању придржавати се ових основних принципа трговања.

Ви мислите да можете? Тестирајте себе и своје вјештине трговања на свјетској берзи без ризика са почетних 100.000€ виртуалног новца и провјерите колико ви можете зарадити.

Региструјте свој бесплатни налог за трговање са 100.000€ на линку овдје.

Сву подршку и помоћ, као и основна правила трговања добијате бесплатно.

***

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, potraživanje niti transakciju, u pogledu bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garanciju za tačnost ili potpunost ovih podataka. U pogledu toga toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана