Višković: Kalkulacije opozicije izlizane fraze

RTRS
Višković: Kalkulacije opozicije izlizane fraze

Banjaluka - Šef Kluba poslanika SNSD-a u NSRS i potpredsjednik ove stranke Radovan Višković rekao je da bi bilo značajno da su se predstavnici opozicije pojavili na današnjim konsulatcijama kod predsjednika Srpske Milorada Dodika.

- Mislim da je ovo veoma značajno pitanje, posebno za građane Podrinja, ako se zna da je na spiskovima koje su predstavnice Udruženja Majke Srebrenice predale njemačkom tužiocu više od 20.000 lica. To se ne tiče samo vladajuće koalicije, već svih stranaka u Republici Srpskoj i bar zbog tih lica su se opozicionari trebali pojaviti na današnjem sastanku - rekao je Višković prije početka sastanka i dodao da su “kalkulacije opozicije izlizane fraze”.

Višković je istakao da je današnji sastanak i sutrašnja posebna sjednica NSRS odgovor na pitanje koje je prema njemačkom tužilaštvu pokrenulo Udruženje Majke Srebrenice.

- Cilj je traganje za istinom o Srebrenici do koje se, uprkos velikom interesovanju čak i međunarodne zajednice, nikada nije došlo - istakao je Višković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana