Удружење грађана Град: Радојичић најбољи избор за будућност Бањалуке

Д. К.
Удружење грађана Град: Радојичић најбољи избор за будућност Бањалуке

Бањалука - Удружење грађана "Град" из Бањалуке одлучило је да подржава кандидатуру и избор Игора Радојичића за градоначелника Бањалуке.

- Бањалука заслужује одмјереног, али политички искусног градоначелника, градоначелника рођеног Бањалучанина, који разумије потребе свих грађана Бањалуке, ефикасног, одговорног и усмјереног на будућност, а то су карактеристике које посједује Радојичић - истакли су у Удружењу грађана "Град" које окупља све оне који воле и којима је Бањалука у срцу.

Радојичић би као градоначелник Бањалуке, како је истакнуто, донио свјежу и динамичну политику, окренуту ка унапређењу града и повезивање са регионалним и европским градовима.

- Познат је као темељан и толерантан политичар, који има изражену радну етику. У досадашњем раду залагао се за успостављање система и темељно спровођење закона, што је предуслов за брз економски развој нашег града. Његово предсједавање Народној скупштини РС и цјелокупан политички ангажман су показатељи политичара који је увијек спреман на дијалог, политичара који не мрзи, човјека који кроз разговор тражи рјешење, али и човјека који се увијек залагао за достојанство и права РС и Бањалуке - истичу у Удружењу грађана "Град".

Додају да се Радојичић залаже за промоцију младих људи и квалитетно образовање.

- Због тога ће у раду наћи довољно простора за нове, креативне и свјеже идеје, али ће цијенити и искуство и досадашњи рад. Са друге стране, не би се либио да исправи све што није било довољно квалитетно за становнике Бањалуке. Са Игором имамо шансе да будемо модеран, просперитетан и регионално јак центар који са поносом истиче своју традицију и вриједност - поручили су из Удружења грађана "Град".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана