Удовици из Градишке након 17 неуспјешних бракова и даље нуде дружење и забаву

srpskainfo.com
Удовици из Градишке након 17 неуспјешних бракова и даље нуде дружење и забаву

Градишка - Јока Кутлача (70) из Машића код Градишке, о којој се далеко прочуло због њених 17 неуспјешних бракова, о чему је писао портал Српскаинфо, ужива у изненадној и неочекиваној популарности.

Увијек спремна на разговор и шалу, ова удовица каже да је сада сви препознају, гдје год путује и питају је исто – да ли се заиста 17 пута удавала и да ли планира још који пут да стане на „луди камен”.

– Већ сам први пут казала да се не планирам више удавати. Све који ме то питају морам разочарати. Јока више није ни за удају, а ни за продају. Здрава сам, јака и способна за сваки посао, никоме не дам пардона, могу у колу или на столу заиграти, али у мој живот више никога не примам, доста је било – објашњава нам Јока своје изричите животне и брачне ставове.

Повластице због популарности препознаје свакодневно.

– У аутобусу ми, уз осмијех, увијек неко уступи мјесто. У чекаоници, код доктора у Тополи, од сада ме зову преко реда, а нико се од осталих пацијената не противи. У продавници опраштају ситан дуг, а када пјешке кренем кроз село, одмах се возачи заустављају и нуде ми превоз – прича Јока којој је, као рече, боље кренуло и у одбројавању урока јер јој је нагло порасло повјерење у народу.

Каже да је примијетила да су жене љубоморне.

– Не може ни једна која ме познаје поднијети да сам од ње популарнија и важнија у друштву. Има сада зборова по селима, ја се спремим, уредим као у младости, купим сладолед, лижем и ходам. За мном се колона ухвати као за попом. Само вичу, ено Јоке, ено Јоке, а мене ни брига није – хвали се Јока не марећи много шта народ прича о њој и њеним брачним и ванбрачним искуствима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана