U trci za direktorske fotelje organizacionih dijelova Šuma RS29 kandidata

Glas Srpske
U trci za direktorske fotelje organizacionih dijelova Šuma RS29 kandidata

Banjaluka - Na konkurs za direktore deset šumskih gazdinstava i Centra za rasadničku proizvodnju stiglo je 29 prijava, kazali su u preduzeću "Šume RS".

Najviše prijava stiglo je za funkciju prvog čovjeka Šumskog gazdinstava "Zelengora" iz Kalinovika, koju mjeri pet kandidata. Četiri kandidata prijavila su se za poziciju direktora Centra za rasadničku proizvodnju u Doboju.

Za mjesto direktora šumskih gazdinstava "Vrbanja" iz Kotor Varoša, "Banjaluka" iz Banjaluke, "Lisina" iz Mrkonjić Grada i "Birač" iz Vlasenice prijave su dostavila po tri kandidata.

Direktorsku fotelju u šumskim gazdinstvima "Jahorina" Pale, "Majevica" Lopare i "Oštrelj-Drinić" iz Drinića mjere po dva kandidata, dok se po jedan prijavio na konkurse za prvog čovjeka šumskih gazdinstava "Milići" iz Milića i "Visočnik" iz Han Pijeska.

- Komisija za izbor direktora će ocijeniti pristigle prijave kandidata, odnosno provjeriće da li su potpune. Sa kandidatima koji budu ispunjavali sve uslove konkursa biće obavljeni intervjui - naglasili su u "Šumama RS".

Komisija će potom direktoru "Šuma" dostaviti listu kandidata na konačno odlučivanje o imenovanju direktora organizacionih dijelova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana