U kući Benedija Đukanovića pronađen ključ “Opel korse”

Srna
U kući Benedija Đukanovića pronađen ključ “Opel korse”

Banjaluka - Prilikom pretresa kuće Benedija Đukanovića, koji je u bjekstvu a dovodi se u vezu sa ubistvom Slaviše Krunića, pronađen je ključ vozila “opel korsa” koje je, kako se pretpostavlja, koristio jedan od napadača Željko Kovačević, koji je ubijen u toku likvidacije Krunića u Glamočanima, saznaje Srna.

Načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović rekla je juče Srni da je izvršen pretres kuće Benedija Đukanovića i da su tom prilikom pronađeni predmeti koji mogu poslužiti u krivičnom postupku.

Policija je pustila na slobodu lice čiji su inicijali S.P, koje je danas pušteno na slobodu, nakon što je kriminalističkom obradom utvrđeno da nema direktne veze sa teškim ubistvom Krunića.

Policija je 25. aprila u naselju Zalužani kod Banjaluke pronašla vozilo “opel korsa” crvene boje za koju se pretpostavlja da je koristio Željko Kovačević prilikom ubistva Krunića i njegovog pratioca Pavlovića.

Tom prilikom u vozilo su pronađene dvije vrećice sa opojnom drogom marihuana.

U okviru istrage ubistva Krunića do sada su uhapšeni radnik firme “Sektor sekjuriti” Rodoljub Gajić iz Banjaluke, koji je obezbjeđivao suprugu i djecu ubijenog Krunića, za kojeg se sumnja da je odavao informacije osumnjičenima Benediju Đukanoviću i Emiliu Baldi.

Uhapšen je i Emilio Baldo, dok se za drugim osumnjičenim Benedijem Đukanovićem i dalje traga.

U Glamočanima kod Banjaluke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijeni vlasnik kompanija “Sektor sekjuriti”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt”, “Sektor ADS” i “Sektor ZOS” Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

Popović pušten na slobodu, nema direktne veze sa ubistvom Krunića

Lice čiji su inicijali S.P. pušteno je na slobodu, nakon što je kriminalističkom obradom utvrđeno da nema direktne veze sa teškim ubistvom Slaviše Krunića, rekla je Srni načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

Ovo lice lišeno je slobode juče u okviru istrage u vezi sa rasvjetljavanjem krivičnog djela teško ubistvo Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića lišili slobode

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana