У кући Бенедија Ђукановића пронађен кључ “Опел корсе”

Срна
У кући Бенедија Ђукановића пронађен кључ “Опел корсе”

Бањалука - Приликом претреса куће Бенедија Ђукановића, који је у бјекству а доводи се у везу са убиством Славише Крунића, пронађен је кључ возила “опел корса” које је, како се претпоставља, користио један од нападача Жељко Ковачевић, који је убијен у току ликвидације Крунића у Гламочанима, сазнаје Срна.

Начелник Одјељење за односе са јавношћу МУП-а Српске Мирна Миљановић рекла је јуче Срни да је извршен претрес куће Бенедија Ђукановића и да су том приликом пронађени предмети који могу послужити у кривичном поступку.

Полиција је пустила на слободу лице чији су иницијали С.П, које је данас пуштено на слободу, након што је криминалистичком обрадом утврђено да нема директне везе са тешким убиством Крунића.

Полиција је 25. априла у насељу Залужани код Бањалуке пронашла возило “опел корса” црвене боје за коју се претпоставља да је користио Жељко Ковачевић приликом убиства Крунића и његовог пратиоца Павловића.

Том приликом у возило су пронађене двије врећице са опојном дрогом марихуана.

У оквиру истраге убиства Крунића до сада су ухапшени радник фирме “Сектор секјурити” Родољуб Гајић из Бањалуке, који је обезбјеђивао супругу и дјецу убијеног Крунића, за којег се сумња да је одавао информације осумњиченима Бенедију Ђукановићу и Емилиу Балди.

Ухапшен је и Емилио Балдо, док се за другим осумњиченим Бенедијем Ђукановићем и даље трага.

У Гламочанима код Бањалуке у ноћи између 22. и 23. априла у пуцњави су убијени власник компанија “Сектор секјурити”, “Житопека”, “Житопродукт”, “Сектор АДС” и “Сектор ЗОС” Славиша Крунић, један од његових пратилаца Жарко Павловић и нападач Жељко Ковачевић, док је други Крунићев пратилац рањен.

Поповић пуштен на слободу, нема директне везе са убиством Крунића

Лице чији су иницијали С.П. пуштено је на слободу, након што је криминалистичком обрадом утврђено да нема директне везе са тешким убиством Славише Крунића, рекла је Срни начелник Одјељење за односе са јавношћу МУП-а Српске Мирна Миљановић.

Ово лице лишено је слободе јуче у оквиру истраге у вези са расвјетљавањем кривичног дјела тешко убиство Славише Крунића и Жарка Павловића лишили слободе

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана