Sent Luis: Porodica iz BiH ugušila se u kući

Nebojša Tomašević
Sent Luis: Porodica iz BiH ugušila se u kući

Sent Luis - Dva muškarca i žena, najvjerovatnije supružnici i njihov sin, porijeklom iz BiH, ugušili su se tokom spavanja u svojoj kući u naselju Volnat ridž u gradu Fenton nedaleko od Sent Luisa u SAD u državi Misuri.

Američki mediji su, ne otkrivajući njihov identitet, saopštili da je ovaj slučaj otkriven u četvrtak.

Prema prvim rezultatima, oni su se ugušili usljed trovanja ugljen-monoksidom od izduvnih gasova automobila koji je ostao da radi u njihovoj garaži tokom noći.

Mediji iz Sent Luisa prenose da je jedan muškarac imao 64 godine, žena 55 godina, dok je drugi muškarac, najvjerovatnije njihov sin.

- Postoji mogućnost da su najmanje jedan dan bili mrtvi, ako ne i dva dana ili više prije nego što su otkriveni - izjavio je šerif u Fentonu Glen Bojer.

Dodao je da je jedna osoba pronađena na krevetu u spavaćoj sobi, druga na velikoj fotelji, dok je treća bila na madracu u podrumu. Svi su bili pokriveni ćebadima.

Bojer je istakao da je ovaj slučaj otkriven nakon što je neko pozvao vatrogasce koji su zajedno sa policijom brzo stigli do kuće nastradalih koja se nalazi u naselju Volnat ridž.

- Kada su ušli u kuću bila je puna ugljen-monoksida. Dokazi ukazuju da je vozilo ostavljeno da radi unutar garaže koja se naslanja na kuću. Ključevi su pronađeni u bravi volana, ali ne znamo koliko dugo je vozilo radilo. Izduvni gasovi su napunili sobe - rekao je šerif Glen Bojer.

U policiji su istakli da za sada nema naznaka nasilnog ulaska ili umiješanosti drugih osoba.

Ipak, kako prenose američki mediji, policija navodno nije isključila mogućnost da je riječ o ubistvu ili kombinaciji samoubistvo - ubistvo.

Komšije nastradalih rekle su da znaju porodicu, ali ne baš lično.

- Nikada nismo mnogo pričali sa njima, ali izgledali su kao pristojne osobe, pozdravljali su nas i razmjenjivali smo pokoju riječ - rekao je komšija Erik Krojc.

Drugi komšija Deb Marfi kaže da se uplašio kada je vidio policiju i vatrogasce u svom naselju.

- Kada sam shvatio da je to nesrećan slučaj nisam više bio uplašen već tužan - rekao je Deb Marfi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana