У Градишци пронашли 1.083 стабљике индијске конопље

nezavisne.com
У Градишци пронашли 1.083 стабљике индијске конопље

Градишка, Приједор - Полиција је у Градишци у претресима пронашла 1.083 стабљике које асоцирају на индијску конопљу, а високе су од 100 цм до 190 цм, потврђено је “Независним”.

Запљена је услиједила након што су припадници Полицијске управе Приједор, у петак, 15 минута прије поноћи, на подручју Националног парка Козара преконтролисали М.М. из Градишке.

Код њега су пронађене и заплијењене четири импровизоване цигарете са садржајем који асоцира на марихуану, након чега је ухапшен и био је на крим-обради.

“Потом су јуче припадници Полицијске управе Приједор, у сарадњи са колегама из Градишке, у Градишци претресли кућу, помоћне објекте и земљиште које користи М.М.”, казали су за “Независне” из полиције.

Тада су заплијењене 1.083 стабљике које асоцирају на индијску конопљу, али и више паковања материје која асоцира на марихуану, укупне бруто масе 1.025 грама. Нађене су и три импровизоване цигарете са садржајем који асоцира на марихуану, као и дигитална вага.

“Пронађени и привремено одузети предмети биће депоновани у депозит Основног суда у Приједору”, саопштила је Весна Пачариз, портпарол ПУ Приједор.

“Независне” незванично сазнају да је ухапшен Мирослав Мајсторац (39), а да је конопља пронађена у мјесту Мачковац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана