Тајна веза: Након четири године славни пар коначно ухваћен заједно

Глас Српске
Тајна веза: Након четири године славни пар коначно ухваћен заједно

Холивудски глумац Кифер Сатерленд већ четири године успјешно је крио везу са глумицом и пјевачицом Синди Вел. Њих двоје све до сада нису снимљени заједно.

Глумац Кифер Сатерленд, звијезда ТВ серије “24”, изгледа да је ријешио да се не крије више од папараца, те је коначно у јавности прошетао са својом изабраницом, 39-годишњом Синди Вел.


Држећи се за руке Кифер и Синди су прошетали улицама Лондона у веома опуштеном издању, а овим појављивањем су потврдили да су у вези.

Иако се о њиховој вези која траје годинама не зна много, јер је славни пар ријешио да чува своју интиму далеко од очију јавности, до сада се у медијима само нагађало о њиховој романси.

Страни медији пишу да је вјероватно Кифер желио да буде сигуран у јачину и стабилност њихово емотивног односа, јер раније није имао много среће у љубави.

Он се два пута разводио. Кифер је три године био ожењен глумицом Камелијом Кат, са којом има и дијете, а други брак са Елизабет Вин је трајао осам година. Ипак многи га знају и као вјереника Џулије Робертс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана