Tadić: Stevandić je završena epizoda

Srna
Tadić: Stevandić je završena epizoda

Banjaluka - Činjenica da Nenad Stevandić nije više član ove stranke za SDS u Banjaluci je "završena epizoda", izjavio je večeras Srni predsjednik Gradskog odbora SDS Ognjen Tadić.

"Činjenica da Nenad Stevandić nije više član SDS prihvaćena je bez ijednog glasa protiv i u tom smislu može se reći da je ta epizoda za SDS u Banjaluci završena", rekao je Tadić nakon sjednice Gradskog odbora SDS-a.

On je rekao da će sve ostale aktivnosti koje budu činjene, zapravo, biti dio nastavka procesa planiranih aktivnosti kojima je cilj da SDS, zajedno sa svojim koalicionim partnerima na sljedećim lokalnim izborima ostvari još bolji rezultat nego 2012. godine.

Tadić je rekao da je Gradski odbor SDS u Banjaluci jednoglasno prihvatio informaciju o provedenim unutarstranačkim izborima - izboru Mladena Bosića za predsjednika SDS-a, izmjeni statuta stranke, kao i izboru prijedloga za članove Glavnog odobra SDS.

"Ta odluka je donesena jednoglasno, kao i sve druge odluke vezane za dalje aktivnosti u stranci, formiranje izvršnog odbora stranke, savjeta, poslovodstva i kadrovske komisije stranke", rekao je Tadić.

Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske i član Glavnog odbora SDS-a Nenad Stevandić podnio je danas ostavku na sve funkcije i članstvo u SDS-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana