Тадић: Стевандић је завршена епизода

Срна
Тадић: Стевандић је завршена епизода

Бањалука - Чињеница да Ненад Стевандић није више члан ове странке за СДС у Бањалуци је "завршена епизода", изјавио је вечерас Срни предсједник Градског одбора СДС Огњен Тадић.

"Чињеница да Ненад Стевандић није више члан СДС прихваћена је без иједног гласа против и у том смислу може се рећи да је та епизода за СДС у Бањалуци завршена", рекао је Тадић након сједнице Градског одбора СДС-а.

Он је рекао да ће све остале активности које буду чињене, заправо, бити дио наставка процеса планираних активности којима је циљ да СДС, заједно са својим коалиционим партнерима на сљедећим локалним изборима оствари још бољи резултат него 2012. године.

Тадић је рекао да је Градски одбор СДС у Бањалуци једногласно прихватио информацију о проведеним унутарстраначким изборима - избору Младена Босића за предсједника СДС-а, измјени статута странке, као и избору приједлога за чланове Главног одобра СДС.

"Та одлука је донесена једногласно, као и све друге одлуке везане за даље активности у странци, формирање извршног одбора странке, савјета, пословодства и кадровске комисије странке", рекао је Тадић.

Потпредсједник Народне скупштине Републике Српске и члан Главног одбора СДС-а Ненад Стевандић поднио је данас оставку на све функције и чланство у СДС-у.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана