Sutra kiša pa opet vrućine

Srna
Sutra kiša pa opet vrućine

Bijeljina - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti nestabilno vrijeme sa čestom kišom i lokalnim pljuskovima, a ponegdje na istoku i sjeveru moguće su i nepogode sa gradom i jakim vjetrom.

Tokom noći i jutra više oblaka biće u zapadnim i jugozapadnim krajevima, a ponegdje je moguća kiša ili rjeđi pljusak, dok će u ostalim krajevima biti promjenljivo, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Prijepodne će se zadržati promjenljivo oblačno vrijeme uz sunčane intervale, a od sredine dana jači razvoj oblačnosti donosi nestabilnost sa kišom i lokalnim pljuskovima, ponegdje na istoku i sjeveru moguće nepogode sa gradom i jakim vjetrom.


U Republici Srpskoj od 3. do 5. avgusta ponovo će biti sunčano i veoma toplo vrijeme.

U ponedjeljak, 3. avgusta, biće sunčano i veoma toplo vrijeme, dok su popodne mogući kiša i pljuskovi, češći u Hercegovini i Podrinju, a ponegdje na sjeveru.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 13 do 19, na jugu do 25, a najviša dnevna od 29 do 33, a na jugu i sjeveru 35 stepeni Celzijusovih.

U utorak, 4. avgusta, biće sunčano i veoma toplo, a rijetki pljuskovi su mogući na jugozapadu. Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 28 do 34, na jugu do 37 stepeni Celzijusovih.

U srijedu, 5. avgusta, sunčano i još toplije, uz najvišu dnevnu temperaturu od 29 do 36, na jugu Hercegovine do 38 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana