Ствари о Викторијиним анђелима које вам нико неће рећи

Глас Српске
Ствари о Викторијиним анђелима које вам нико неће рећи

У стварности, иза сцене, није све тако ружичасто као што изгледа на писти ревије Викторијиних анђела.

Оне су најљепше жене на свијету, али иза свега тога стоје мале, не тако лијепе, тајне о којима манекенке ријетко говоре. Ево о чему је ријеч:

Вјештачка коса

Ако мислите да је коса Викторијиних анђела савршена, вријеме је да знате да то није њихова коса. Сви модели носе екстензије, за чије стављање је потребно и до пар сати. Коса је, такође, скоро увијек фарбана, како би изгледале привлачније.

Вјештачки тен

Прије него што изађу на писту, на све моделе сатима се наноси спреј за тамњење, како би покрио све недостатке коже, попут целулита, ожиљака, црвенила, неуједначеног тена, итд...

Вјештачке трепавице

Скоро сви модели носе вјештачке трепавице, а Бисути наводи да их је носила све вријеме јер без њих и осталих третмана уопште није изгледала као на писти. Исцрпљујуће вјежбе

Током фото сесија и ревија, модели морају да вјежбају пар сати дневно јер је њихова обавеза да воде рачуна о сваком центиметру свог тијела, што не само да утиче на здравље већ понекад води и опсједнутости изгледом.

Стриктне дијете

Да, дијете су саставни дио живота Викторијиних анђела. Сваки модел има тренера који ће им објаснити колико и када треба да једу.

Алкохол

Још једна од ствари које треба да знате је да им се прије сваке ревије дају алкохолна пића како би се опустиле и постале слободније на сцени, флертујући са публиком.

Фотошоп

Већина модела у реалности не изгледа као на слици. Њихове бутине и струкови се сужавају, а деколте се повећава двоструко или троструко.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана