Стравична исповијест: Мајка се смејала док ме је очух силовао

Глас Српске
Стравична исповијест: Мајка се смејала док ме је очух силовао

Брутално силовање од 2006. пријавила је јуче Д. П. (22) из села Сукова код Пирота, послије чега су ухапшени Драган и Сузана Пејчић.

Очухово осмогодишње силовање у породичној кући у селу Суково код Пирота све вријеме је било под благословом дјевојчицине мајке Сузане (на фотографији) .

"Од 14. године ме је силовао неколико пута. Мајка је све време знала за то, али није реаговала. Понекад нас је намерно саме остављала у кући, док је наводно одлазила да чува овце. Био је према мени груб и бахат, претио ми је да ћу зажалити ако неком пријавим", испричала је силована дјевојка, а преноси Блиц.

Она је случај пријавила након што, како је рекла, више није могла да издржи терор у породици.

"Почела сам да се забављам са једним дечком из Пирота, боравила сам код њега на по неколико дана, а очух је због тога био љубоморан. Почео је да ме узнемирава и да ми шаље поруке док сам код момка. Момак се због тога љутио и није ми више допустио да будем код њега, већ сам морала да се вратим у породицу. Нисам више могла да издржим и одлучила сам да све пријавим", рекла је дјевојка.

Дјевојчица је уплакана испричала и шта је за вријеме силовања радила њена мајка.

"Неколико пута је гледала док ме силује. Смејала ми се. Осећам се ужасно", кроз плач је испричала Д. П.

Комшије у Сукову су изненађене хапшењем.

"Немамо речи. Чули смо шта се догодило. У њиховом понашању ништа нисмо приметили што би наговештавало да се тако нешто страшно дешава у њиховој кући", кажу мјештани.

Баба и деда: Унука је ћутала

Миленко и Милованка Пејчић, баба и деда напаствоване дјевојке, кажу да су у шоку и да не могу да се смире. Кажу да је очух њихове унуке био пријеке нарави и да су прије четири године с њим прекинули све контакте.

"Унука је долазила код нас. Увек је била насмејана и весела. Понекад би била узнемирена, али ништа није причала. Ћерка и унука су све радиле у кући. Чувале су овце. Ћерка је повремено ишла сама с овцама, а унука је остајала сама кући. Шта је за то време било, не знам. До средње школе је спавала код нас, а у току дана је била с њима у кући и помагала око стоке", каже деда.

Док деда прича, бака Милованка све вријеме плаче.

"То што је он радио и урадио се сада сазнало. Ћерка никада није причала шта се дешавало у кући. С њим смо све контакте прекинули пре четири године. Не идем код њих нити он долази код нас. Ништа нисмо могли да чујемо од ње, мада је понекад долазила доста узнемирена. Питамо је шта се дешава, али ништа није хтела да каже", објашњава деда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана