Стевановић: Зашто у Алумини не помињу пресуду Уставног суда БиХ

Срна
Стевановић: Зашто у Алумини не помињу пресуду Уставног суда БиХ

Зворник - Градоначелник Зворника Зоран Стевановић рекао је да га чуди да "представници компаније "Алумина" данас нису споменули пресуду Уставног суда БиХ којом је прије годину дана потврђена блокада рачуна ове компаније и све законите радње које је провела судија Основног суда Зворник Јелена Тодоровић".

"Нико од њих није отишао пред Уставни суд БиХ да протестује, нити је рекао да треба процесуирати судију Уставног суда, него критикују мене и судију Тодоровић", рекао је Стевановић коментаришући оптужбе изнесене на његов рачун на конференцији за новинаре у компанији "Алумина".


Он је навео да члан Управног одбора "Алумине" и предсједник компаније "Боксит" из Милића Рајко Дукић сматра да су "сви који га не слушају лопови и криминалци".

"Рајко Дукић се боји доласка неког газде, није битно ког, ту не причамо ни о жПавгордуж ни о Зорану Стевановићу ни о коме, али ко год да дође у жАлуминуж и уведе правила понашања Дукић зна да ће његова компанија бити годишње сиромашнија за више милиона КМ", тврди Стевановић.

Он је навео да Дукић одједном спомиње блокаду рачуна. "Питам се како зна да ће судија блокирати рачун. Не треба више да обмањују јавност, нисам ја битан уопште, нека сам најгори, нек све организујем, нека ме хапсе и нека ми суде, све то више није битно, али докле више да Дукић и њему слични опредјељују јавно мњење ко је какав, што нема никаквог смисла", истакао је Стевановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана