Stevandić očekuje da će stranka biti kvalitetan dio buduće vlasti

Srna
Stevandić očekuje da će stranka biti kvalitetan dio buduće vlasti

Doboj - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić poručio je večeras u Doboju da očekuje će ova stranka nakon oktobarskih izbora biti najkvalitetniji dio buduće vlasti u Republici Srpskoj i na nivou BiH.

Stevandić je rekao da ne postoji mjesto u Republici Srpskoj u kojem ova stranka nije ponudila najbolje kandidate sa brendiranom politikom.


“Ponudili smo brendiranu politiku, kako nacionalnu koja govori o reprezentaciji Republike Srpkse u Sarajevu i najboljim ljudima u Banjaluci, tako i ekonomsku politiku novog, boljeg, regionalnog i ekonomskog razvoja Srpske”, izjavio je Stevandić.

On je dodao da se ova partija zalaže i za pronatalitenu politiku, povratak mladih i za “otvaranje vrata” mladima na upravljačkim mjestima.

“U Doboju smo sastavili odličan tim iskusnih i provjerenih ljudi čistih karijera, besprekornih političkih i radnih biografija, te privrednih uspjeha”, rekao je Stevandić, koji je prisustvovao konvenciji dobojskog odbora Ujedinjene Srpske.

On očekuje da će Ujedinjena Srpska iz Izborne jedinice pet imati predstavnike u Narodnoj skupštini Republike Srpske, te dodao da ova partija svojom snagom pravi rezultat i da se neće osvrtati na kampanje ostalih političkih subjekata.

Potpredsjednik Ujedinjene Srpske Dušan Stojčić rekao je da je večerašnja konvencija u Doboju kruna aktivnosti u proteklih godinu dana.

“Na večerašnjoj konvenciji ćemo promovisati naše kandidate za Narodnu skupštinu Srpske u Izbornoj jedinici pet i iskazati podršku i zajedničkim kandidatima za predsjednika Republike i srpskog člana Predsjedništva BiH”, izjavio je Stojičić.

Nosilac liste Izborne jedinice pet i predsjednik dobojske Ujedinjene Srpske Rankica Panić rekla je da lista ima 11 kandidata, te da je cilj da bude izabran jedan poslanik u Narodnoj skupštini iz ove jedinice kako bi bili nezaobilazni faktor u razvoju stranke i Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana