Стевандић и Дуњић одговорили лидеру СДС-а: Босић лицемјер и издајник

Г. М.
Стевандић и Дуњић одговорили лидеру СДС-а: Босић лицемјер и издајник

Бањалука - Предсједник СДС-а Младен Босић је лицемјер и издајник који је први окренуо ћурак против РС учествујући у политици СДА, њеног лидера Бакира Изетбеговића и њихових сарадника, а многе чланове СДС-а својом политиком директно и индиректно је искључио из те странке.

Истакли су то посланици Слободног демократског српског клуба у Народној скупштини РС Ненад Стевандић и Славко Дуњић, које је Босић критиковао због напуштања СДС-а. Босић је за Стевандића рекао да је одношењем мандата испрљао свој и образ своје породице, а за Дуњића да ће проћи исто као и други који су напустили СДС кад схвати да грађани нису гласали за њих као појединце него за политику коју странка представља.

- Вријеђање људи који су изашли из СДС-а представља политички очај, прање савјести и покушај да се крунски свједоци његове издаје оцрне пред јавношћу. Босић је увриједио породицу Стевандић и у смислу да ће носити љагу због мог политичког дјеловања. Моја велика и часна породица разлог је и узрок мојих политичких ставова и поступања и на њих је поносна - истакао је Стевандић.

Дуњић каже да га је директно Босић искључио из СДС-а.

- Позивам га да на сајту Изворне СДС види бројност присутних на конвенцији те партије и тако се увјери у властите лажи. Поручујем му да брине о чланству које је преостало у СДС-у. Нека зна да више нема политички слијепих људи - каже Дуњић.

СДС је саопштио да Босић није помињао Стевандићеву породицу и да он неће полемисати са човјеком који је постао предмет политичке корупције. Шеф Клуба посланика СДС-а у Народној скупштини Вукота Говедарица рекао је да су предложили да у дневни ред сједнице парламента буде уврштена одлука о разрјешењу Стевандића са мјеста потпредсједника, јер та функција припада СДС-у.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана