Стевандић: Добој неће припадати заједници турског свијета

Срна
Стевандић: Добој неће припадати заједници турског свијета

Добој - Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је вечерас у Добоју да овај град након избора у октобру неће више припадати Заједници општина турског свијета, већ ће искључиво бити у Савезу градова и општина Републике Српске.

Стевандић је на трибини "Куда иде Република Српска" у Добоју рекао да очекује да ће ова партија након избора у октобру учествовати у локалној власти са најмање три одборника у Скупштини града, наводећи да неће правити коалиције ни подржавати политичке блокове, али ће подржати најприхватљивијег кандидата за градоначелника Добоја.


Он је истакао да Уједињена Српска представља коалицију кадрова, а не послушних, у коју се током четири мјесеца учланило око 10.000 грађана.

Циљна група су сви квалитетни људи, борци, инвалиди, пензионери, студенти, незапослени, радници, те сви који су на разне начине спријечени да дају допринос Републици Српској.

Потпредсједник Уједињене Српске Наталија Тривић истакла је да ова партија "носи једну нову енергију, нове људе, те да има лидере који носе конкретност за друштво".

Генерални секретар Уједињене Српске Невен Станић рекао је да је ова партија до сада формирала 30 општинских/градских одбора, од којих је 26 успјело да региструје своје учешће на изборе.

Предсједник Градског одбора Уједињене Српске Добој Слободан Нинковић истакао је да вечерашња трибина представља и почетак активности ове партије у Добоју.

Трибина, којој су присуствовали и локални представници партија, одржана је у добојском Центру за културу и образовање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана