Stevandić: Cilj da budemo parlamentarni i u BiH i u Srpskoj

Stevandić: Cilj da budemo parlamentarni i u BiH i u Srpskoj 21.11.2017 19:01 | Srna

Banjaluka - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izrazio je zadovoljstvo rezultatima ove stranke u prethodne dvije godine, te naveo da su ambicije za naredni period da bude parlamentarna i na nivou BiH i Srpske.

„Ciljevi koje smo postavili za narednu godinu nisu skromni, ali ćemo o njima javnost obavijestiti u februaru ili martu“, rekao je Stevandić novinarima u Banjaluci na prijemu koji je Ujedinjena Srpska organizovala povodom obilježavanja dvije godine od osnivanja.


Stevandić smatra da je najveći uspjeh Ujedinjene Srpske taj što su politika koju vodi i njeni stranački simboli postali prepoznatljivi u cijeloj Republici Srpskoj.

On je izrazio zadovoljstvo napretkom Ujedinjene Srpske, koja je za dvije godine napredovala ne samo brojčano, već i kadrovski.

Stevandić tvrdi da Ujedinjena Srpska u Narodnoj skupštini „neće biti ni sa kim u koaliciji, jer tim za razvoj ove stranke koncipira ekonomsku politiku koja se dosta razlikuje i od opozicione i vladajuće“.

„Da bi se ta ekonomska politika našla u parlamentu Srpske, potrebno je da poslanička mjesta osvoje ljudi iz Ujedinjene Srpske“, kaže Stevandić.

On je poručio i da je sigurno da Ujedinjena Srpska neće podržati sadašnji koncept Saveza za promjene u Sarajevu, jer je stvorilo „katastrofu u Republici Srpskoj“.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica