Srpska pokazuje snagu da opstane

Agencije
Srpska pokazuje snagu da opstane

Ozren - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas na Ozrenu da Srpska, uprkos svim izazovima, pokazuje snagu da preživi i opstane, kao i uvjerenje i moć da nastavi dalje.

Prisustvujući obilježavanju krsne slave Trećeg pješadijskog /Republika Srpska/ puka Oružanih snaga BiH na Ozrenu, Dodik je istakao da je važno da se srpski narod okupi oko vidovdanske tradicije i vrijednosti koje baštini Vojska Republike Srpske.


"Okupljanje povodom Vidovdana i krsne slave naše vojske ima poseban značaj za nas Srbe, s obzirom na to da znamo da je Vojska Republike Srpske /VRS/ učinila odlučujući korak da odbrani svoj narod, a kasnije i da se odbrani konstituisana Republika Srpska koja je stvorena političkom voljom njenog naroda", istakao je Dodik.

On je izrazio zadovoljstvo što je u to vrijeme, kao poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, učestvovao u donošenju svih važnih odluka za Republiku, posebno odluke o njenom konstituisanju i odluke o formiranju VRS 12. maja.

"To je bio siguran znak da ćemo odbraniti sve ono što jeste srpski narod i što jeste Republika Srpska. Sjećanje na tu veliku ulogu VRS se ne gubi, posebno na Vidovdan koji je od istorijskog značaja za nas Srbe", poručio je predsjednik Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana