Српска показује снагу да опстане

Агенције
Српска показује снагу да опстане

Озрен - Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је данас на Озрену да Српска, упркос свим изазовима, показује снагу да преживи и опстане, као и увјерење и моћ да настави даље.

Присуствујући обиљежавању крсне славе Трећег пјешадијског /Република Српска/ пука Оружаних снага БиХ на Озрену, Додик је истакао да је важно да се српски народ окупи око видовданске традиције и вриједности које баштини Војска Републике Српске.


"Окупљање поводом Видовдана и крсне славе наше војске има посебан значај за нас Србе, с обзиром на то да знамо да је Војска Републике Српске /ВРС/ учинила одлучујући корак да одбрани свој народ, а касније и да се одбрани конституисана Република Српска која је створена политичком вољом њеног народа", истакао је Додик.

Он је изразио задовољство што је у то вријеме, као посланик у Народној скупштини Републике Српске, учествовао у доношењу свих важних одлука за Републику, посебно одлуке о њеном конституисању и одлуке о формирању ВРС 12. маја.

"То је био сигуран знак да ћемо одбранити све оно што јесте српски народ и што јесте Република Српска. Сјећање на ту велику улогу ВРС се не губи, посебно на Видовдан који је од историјског значаја за нас Србе", поручио је предсједник Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана