Шпирић: Велики Жеп је више од имовине

Срна
Шпирић: Велики Жеп је више од имовине

Источно Сарајево - Потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић изјавио је да су на Великом Жепу креиране све побједе Срба у протеклом одбрамбено-отаџбинском рату, те да је зато питање Великог Жепа више од имовине.

"Када им узмете Велики Жеп, узели сте им понос и дефинитивно их понизили. Ако сами пристанемо на то, узеће и све друге локације. Јесмо ли слијепи путници на броду када је ријеч о путу у ЕУ и НАТО? Смијемо ли имати став и о чему? Наш крик мора бити много снажнији, обрнуто пропорционално, нашој величини", истакао је Шпирић, који је и посланик у Представничком дому парламента БиХ.


Он је за портал "Принцип" рекао да је "циљ креатора наше будућности из вана и издајника изнутра оставити предсједника Републике Српске Милорада Додика самог".

"На срећу, преварили су се. Милорад Додик је лидер са највећом подршком народа. Ови који му нису ни до кољена позивају међународне табаџије да се обрачунају са Додиком и њему најближим људима злоупотребљавајући правосудне институције, чије је мозак ван БиХ. За разлику од њих ми смо спремни на 'жртву' ради будућности Републике Српске. Избори ће дати коначан одговор", закључио је Шпирић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана