Шпирић: Опозиција не одступа од својих трагикомичних игара

Срна
Шпирић: Опозиција не одступа од својих трагикомичних игара

Сарајево - Потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић сматра да ноћашње засједање Народне скупштине Републике Српске потврђује да опозиција, предвођена СДС-ом, има план да у првој фази блокира рад институција Српске, а у другој да покуша са уличним немирима, од чега "не одступа због налогодаваца који финансирају њихову трагикомичну игру".

"Како изгледа, срећом, неуспјелу реализацију првог дијела плана гледали смо у јучерашњем дијелу засједања Народне скупштине", изјавио је Срни Шпирић.


Он напомиње да остаје да се види како ће изгледати реализација другог дијела плана.

"У тај дио улазе покушавајући дискредитацију министра унутрашњих послова Драгана Лукача и полиције која представља стуб безбједности свих у Републици Српској", каже Шпирић.

Шпирић је оцијенио да је то, за сада, "највећа виђена издаја".

"Знају они да то народ не прашта, али имам осјећај да напријед не могу управо због тога, а назад не смију због налогодаваца који финансирају ову њихову трагикомичну игру", рекао је Шпирић.

Шпирић, који је посланик СНСД-а у Представничком дому парламента БиХ, оцијенио је да ће се врло брзо видјети да ли ће побиједити разум, на који је и овај пут позвао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана