Социјалисти рачунају на добар изборни резултат у Херцеговини

РТРС
Социјалисти рачунају на добар изборни резултат у Херцеговини

Требиње - Социјалистичка партија у Херцеговини рачуна на најмање један посланички мандат у Народној скупштини, и даће велики број гласова за Парламентарну скупштину БиХ, рекао је предсједник партије Петар Ђокић, током посјете требињском одбору.

Ђокић каже да ова партија у Требињу ужива подршку и грађана, јер имају квалитетне људе. Најавио је да ће у Билећи партија примити десетине нових чланова, и тиме показати да социјалисти напредују у сваком граду.

- Желимо сви заједно да помогнемо да Херцеговина има квалитетно учешће у републичком парламенту. Социјалисти Херцеговине имаће своје људе који ће у институцијама Републике, али и у Парламентарној скупштини БиХ бринути о потребама становника овог краја - рекао је Ђокић.

Он је изразио увјерење да ће подршка социјалистима бити већа него што је била свих ранијих година, наводећи да је један од разлога то што су се одговорно односили према својим обавезама цијенећи повјерење које су им указали грађани да обављају важне послове у институцијама власти Републике Српске.

Предсједник Градског одбора СП Требиње Рајко Ћапин истакао је да им много значи подршка лидера странке и његових сарадника.

- Пошли смо корацима развоја и сигуран сам да ће Изборна јединица девет имати директног представника у Народној скупштини Републике Српске, а могуће је и два - рекао је Ћапин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана