Socijalisti dobili novog predsjednika banjalučkog Gradskog odbora: Selak umjesto Komljenovića

S.S.
Socijalisti dobili novog predsjednika banjalučkog Gradskog odbora: Selak umjesto Komljenovića

Banjaluka - Novi predsjednik banjalučkog Gradskog odbora Socijalističke partije je Goran Selak .To je na večerašnjoj sjednici odlučila većina članova odbora.Selak je izabran u konkurenciji tri predložena kandidata i zamijeniće na funkciji dosadašnjeg predsjednika Radenka Komljenovića.

Goran Selak je doktor pravnih nauka, direktor Kazneno-popravnog zavoda Banjaluka, te je angažovan kao nastavnik na Fakultetu za bezbjednost i zaštitu. Član je Gradskog i Glavnog odbora Socijalističke partije.

„Cij nam je afirmisanje mlađih kadrova, okupljanju čestitih i radnih ljudi koji su povećeni  prosperitetu i napretku društva. Rukovodstvo gradske organizacije osvježeno je kadrovima koji imaju priliku da novim idejama i energijom doprinesu daljem funkcionisanju i razvoju partije"-rekao je Selak nakon izbora pozivajući sve članove da zajednički osmisle način kako da povećaju svoj parlamentarni kapacitet.

Imenovanjem Selaka na funkciju predsjednika Gradskog odbora SP Banja Luka partija je dobila na  prepoznatljivosti koju će ispoljiti preko tri svoja odbornika u Skupštini grada .Socijaistička partija je jedno od rijetkih stranaka u kojoj nije bilo turbulencija i prelatača u druge parije.

Gradski odbor socijalista broji 50 članova izabranih po gradskim oblastima

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana