Социјалисти добили новог предсједника бањалучког Градског одбора: Селак умјесто Комљеновића

С.С.
Социјалисти добили новог предсједника бањалучког Градског одбора: Селак умјесто Комљеновића

Бањалука - Нови предсједник бањалучког Градског одбора Социјалистичке партије је Горан Селак .То је на вечерашњој сједници одлучила већина чланова одбора.Селак је изабран у конкуренцији три предложена кандидата и замијениће на функцији досадашњег предсједника Раденка Комљеновића.

Горан Селак је доктор правних наука, директор Казнено-поправног завода Бањалука, те је ангажован као наставник на Факултету за безбједност и заштиту. Члан је Градског и Главног одбора Социјалистичке партије.

„Циј нам је афирмисање млађих кадрова, окупљању честитих и радних људи који су повећени  просперитету и напретку друштва. Руководство градске организације освјежено је кадровима који имају прилику да новим идејама и енергијом допринесу даљем функционисању и развоју партије"-рекао је Селак након избора позивајући све чланове да заједнички осмисле начин како да повећају свој парламентарни капацитет.

Именовањем Селака на функцију предсједника Градског одбора СП Бања Лука партија је добила на  препознатљивости коју ће испољити преко три своја одборника у Скупштини града .Социјаистичка партија је једно од ријетких странака у којој није било турбуленција и прелатача у друге парије.

Градски одбор социјалиста броји 50 чланова изабраних по градским областима

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана