Сент Луис: Породица из БиХ угушила се у кући

Небојша Томашевић
Сент Луис: Породица из БиХ угушила се у кући

Сент Луис - Два мушкарца и жена, највјероватније супружници и њихов син, поријеклом из БиХ, угушили су се током спавања у својој кући у насељу Волнат риџ у граду Фентон недалеко од Сент Луиса у САД у држави Мисури.

Амерички медији су, не откривајући њихов идентитет, саопштили да је овај случај откривен у четвртак.

Према првим резултатима, они су се угушили усљед тровања угљен-моноксидом од издувних гасова аутомобила који је остао да ради у њиховој гаражи током ноћи.

Медији из Сент Луиса преносе да је један мушкарац имао 64 године, жена 55 година, док је други мушкарац, највјероватније њихов син.

- Постоји могућност да су најмање један дан били мртви, ако не и два дана или више прије него што су откривени - изјавио је шериф у Фентону Глен Бојер.

Додао је да је једна особа пронађена на кревету у спаваћој соби, друга на великој фотељи, док је трећа била на мадрацу у подруму. Сви су били покривени ћебадима.

Бојер је истакао да је овај случај откривен након што је неко позвао ватрогасце који су заједно са полицијом брзо стигли до куће настрадалих која се налази у насељу Волнат риџ.

- Када су ушли у кућу била је пуна угљен-моноксида. Докази указују да је возило остављено да ради унутар гараже која се наслања на кућу. Кључеви су пронађени у брави волана, али не знамо колико дуго је возило радило. Издувни гасови су напунили собе - рекао је шериф Глен Бојер.

У полицији су истакли да за сада нема назнака насилног уласка или умијешаности других особа.

Ипак, како преносе амерички медији, полиција наводно није искључила могућност да је ријеч о убиству или комбинацији самоубиство - убиство.

Комшије настрадалих рекле су да знају породицу, али не баш лично.

- Никада нисмо много причали са њима, али изгледали су као пристојне особе, поздрављали су нас и размјењивали смо покоју ријеч - рекао је комшија Ерик Кројц.

Други комшија Деб Марфи каже да се уплашио када је видио полицију и ватрогасце у свом насељу.

- Када сам схватио да је то несрећан случај нисам више био уплашен већ тужан - рекао је Деб Марфи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана