Selak: Gradski odbor SP-a Banjaluka pokazao jedinstvo

Srna
Selak: Gradski odbor SP-a Banjaluka pokazao jedinstvo

Banjaluka - Predsjednik Gradskog odbora SP-a Banjaluka Goran Selak izrazio je zadovoljstvo što je ovaj odbor u godini koju je obilježio niz turbulencija u Skupštini grada Banjaluka pokazao jedinstvo, a njegovi članovi opredijeljenost ka ovoj partiji i njenim idejama.

Selak je novinarima u Banjaluci prije početka skupa koji su organizovali rejoni tri i šest banjalučkog odbora SP-a rekao da je ovaj skup organizovan da bi se predstavili postignuti rezultati u ovoj godini.


Predsjednik rejona tri gradskog odbora SP-a u Banjaluci Dragana Ristić rekla je da su u ovoj godini zabilježeni mnogostruki rezulati Odbora, kao i njegovo kadrovsko jačanje.

„Posebno smo se istakli u humanitarnima akcijama, čime smo pokazali da ideja socijalne jednakosti živi u našoj partiji i da iskreno držimo do njih“, dodala je Ristićeva.

Ona je navela da je ovaj skup prilika da se pokaže jedinstvo partije, te predstave ostvareni rezultati u radu, čemu je veliku podršku dao i predsjednik SP-a Petar Đokić.

Predsjednik rejona šest Gradskog odbora SP-a u Banjaluci Milan Torbica rekao je da ova partija ima za cilj da ojača gradsku organizaciju u Banjaluci, koja trenutno ima oko 3.500 članova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana