Šarović: Možda SDS otvoriti razgovore oko formiranja Savjeta ministara BiH

N1
Šarović: Možda SDS otvoriti razgovore oko formiranja Savjeta ministara BiH

Sarajevo - Ukoliko ova saga oko neformiranja Savjeta ministra potraje, možda SDS otvori razgovore u nekoj drugoj formi. Mislim da ne treba da budemo statisti, rekao je za N1 Mirko Šarović, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH.

“Ja imam pozitivan stav prema aktuelnom sazivu Savjeta ministara. Manje više mislim da je bio dobar saziv, mislim da ne bi bilo uredu da o sebi dajem ocjenu, ali svakako mislim da sam dao sebe u ovaj rad i u redovnom mandatu i tehničkom mandatu. Nastojao sam da ukupan rejting podignem i radim dobro. Logično je da moj nasljednik radi to bolje, rekao je Šarović, prenosi Srpskainfo.

On je istakao da je i ranije SDS rekao da ne „bježi od razgovora” sa SNSD kada je posredi formiranje novog Savjeta ministara BiH.

“Jedan razgovor je bio. Meni nije poznato da je SDS dobio bilo kakav poziv od SNSD ili njenog predsjednika. Nešto ranije je SDS rekao da ne bježi od razgovora, tako je bilo i prilikom prvog poziva. Sačekaćemo da vidimo šta će da donesu sljedeći dani i sedmice, ali se nadam u bliskoj budućnosti formiranja Savjeta ministara, smatra Šarović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana