Шафхаузер: Срамота ме због наших злочина над Србима

Срна
Шафхаузер: Срамота ме због наших злочина над Србима

Париз - Функционер Националног фронта и француски посланик у Европском парламенту Жан-Лик Шафхаузер осудио је подршку коју ЕУ пружа "мафијашкој држави Косово" и нагласио да га је срамота због свих злочина које је Европа урадила Србији, NATO бомбардовања и отимања дијела територије.

"Ако желимо да овај извјештај /о проширењу/ буде фер зашто не спомињемо антисрпске и антиправославне потезе мафијашке државе Косово? Зашто да заборавимо нашу дужност да се сјетимо наше срамоте, злочина које смо починили над српским народом за NATO пропагнаду, лажне доказе о етничком чишћењу направљеним од стране Њемачке да би се оправдало бомбардовање", упитао је Шафхаузер.


Он је у говору у Европском парламенту нагласио да су сви ти лажни докази били ту да оправдају оно што се оправдати не може, а то је уништење економије и народа те земље.

"Зашто да ћутимо ономе што смо створили на Косову - мафијашку државу коју смо ми Европљани изградили на основу криминалних кланова узимајући дио териротије од Србије. Наша политика проширења за мене као европског Алзашанина је срамота", поручио је француски посланик у Европском парламенту, преноси "Спутњик".

У обраћању у парламенту, он је рекао да, умјесто да се граде мостови између народа, граде се зидове.

"Копате ровове, завађате народе само зарад интереса западне доминације и у крајњој линији за интересе САД. Ваша политика проширења је антиевропска", оцијенио је Шафхаузер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана