SNSD: Opozicija blokadom skupštine potvrdila navode o makedonskom scenariju

Srna
SNSD: Opozicija blokadom skupštine potvrdila navode o makedonskom scenariju

Banjaluka - Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ ocijenio je da je Narodna skupština Republike Srpske SDS-u, PDP-u i NDP-u poslužila da dokažu tačnost navoda o makedonskom scenariju i Soroševoj ekipi, spremnoj na stvaranje haosa i rušenje institucija Republike Srpske.

"Takozvani Savez za promjene, kao plaćeni izvođač radova za člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića, uplašen od još jednog gubitka izbora, pribjegava nasilju i ometanju rada najvišeg organa narodne vlasti Republike Srpske", saopšteno je iz SNSD-a povodom jučerašnje blokade Narodne skupštine Republike Srpske.

Iz ove stranke navode da je SDS, "podržavajući Izetbegovića u njegovim sukobima sa svima", glasao za deklaraciju o zabrani gradnje pelješkog mosta.

"SDS je dodao zahtjev da Hrvatska riješi izgradnju mosta na Savi, granicu kod Kostajnice i gradnju puta kroz Popovo polje. Zabranjuju Hrvatskoj da gradi most na svojoj teritoriji, a očekuju da Hrvatska da podršku projektima od interesa za Republiku Srpsku", poručili su iz SNSD-a.

SNSD tvrdi "da su glupost i podanička politika SDS-a" odavno postali dio Izetbegovićevog udruženog zločinačkog poduhvata protiv Srpske i srpskog naroda.

Poslanici opozicije u Narodnoj skupštini Republike Srpske blokirali su juče rad najviše zakonodavne institucije jer nije postignut dogovor na sjednici skupštinskog Kolegijuma o razmatranju revizorskih izvještaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana