СНСД: Опозиција блокадом скупштине потврдила наводе о македонском сценарију

Срна
СНСД: Опозиција блокадом скупштине потврдила наводе о македонском сценарију

Бањалука - Савез независних социјалдемократа /СНСД/ оцијенио је да је Народна скупштина Републике Српске СДС-у, ПДП-у и НДП-у послужила да докажу тачност навода о македонском сценарију и Сорошевој екипи, спремној на стварање хаоса и рушење институција Републике Српске.

"Такозвани Савез за промјене, као плаћени извођач радова за члана Предсједништва БиХ Бакира Изетбеговића, уплашен од још једног губитка избора, прибјегава насиљу и ометању рада највишег органа народне власти Републике Српске", саопштено је из СНСД-а поводом јучерашње блокаде Народне скупштине Републике Српске.

Из ове странке наводе да је СДС, "подржавајући Изетбеговића у његовим сукобима са свима", гласао за декларацију о забрани градње пељешког моста.

"СДС је додао захтјев да Хрватска ријеши изградњу моста на Сави, границу код Костајнице и градњу пута кроз Попово поље. Забрањују Хрватској да гради мост на својој територији, а очекују да Хрватска да подршку пројектима од интереса за Републику Српску", поручили су из СНСД-а.

СНСД тврди "да су глупост и поданичка политика СДС-а" одавно постали дио Изетбеговићевог удруженог злочиначког подухвата против Српске и српског народа.

Посланици опозиције у Народној скупштини Републике Српске блокирали су јуче рад највише законодавне институције јер није постигнут договор на сједници скупштинског Колегијума о разматрању ревизорских извјештаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана