СДС остао без одборника у Добоју

ATV
СДС остао без одборника у Добоју

Добој - Српска демократска странка остала је без одборника у градској скупштини Добоја. Свих 11 досадашњих трибуна те партије једногласно је иступило из клуба и најавило самостално дјеловање. Одлуку су донијели на сједници клуба који би, убудуће, требало да води Предраг Лазић.

“Гдје је једногласно одлучено да ће сви одборници који су били у клубу данас иступити из клуба, те на наредним засједањима Скупштине града наступати као самостални одборници у оквиру независног клуба,” рекао је Милош Букејловић, потпредсједник Скупштине града Добоја.

Рад ће озваничити на сједници градске скупштине која се очекује идућег мјесеца. До децембра би требало да буде познато и име независног кандидата за градоначелника на предстојећим ванредним изборима почетком наредне године. 

“Новог кандидата за градоначелника ћемо усагласити са свим осталим партијама. Ја сам сигуран да ће бити прихватљив за већину, добру већину, и да ће убједљиво побиједити на пријевременим изборима,” каже Борис Јеринић, замјеник предсједника независне групе.

Консултације са партијама и усаглашавање имена обавиће у наредним данима. Јуче су, кажу, достојанствено и уз записник, предали кључ просторија и ауто коју је користили.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана