SDA: Prihvaćen sporazum sa DF-om i Savezom za promjene

Srna
SDA: Prihvaćen sporazum sa DF-om i Savezom za promjene

Sarajevo - Glavni odbor SDA prihvatio je danas sporazum o programskim principima, koji je potpisan sa DF-om i Savezom za promjene.

Na sjednici Glavnog odbora SDA usvojena je informacija o provedenim aktivnostima radne grupe Predsjedništva stranke na provođenju izbornih rezultata.

Predsjedništvo SDA i radna grupa zaduženi su da nastave aktivnosti na provođenju izbornih rezultata da bi bila formirana stabilna parlamentarna većina i da uspostavljena efikasna vlast na svim nivoima u BiH.

Glavni odbor prihvatio je informaciju Glavnog operativnog izbornog štaba stranke o provedenim aktivnostima na opštim izborima 2014. godine, saopšteno je iz SDA.

Organi stranke nadležni za vođenje kadrovske politike zaduženi su da prijedloge za izbore i imenovanja vrše po kriterijumu kompetentnosti kandidata, uz obaveznu prezentaciju programa rada sa vizijom racionalizacije i poboljšanja efikasnosti u djelovanju institucije.

Predsjedništvo SDA je zaduženo da aktivno prati realizaciju izborne platforme, a posebno dijela koji se tiče ekonomskog razvoja i zapošljavanja, te da o toj temi bude pripremljena posebna sjednica Glavnog odbora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana