Radojičić - predsjednik gradskog odbora SNSD-a

SRNA
Radojičić - predsjednik gradskog odbora SNSD-a

Banjaluka - Igor Radojičić izabran je danas za predsjednika Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Banjaluka.

Na izbornoj konferenciji Gradskog odbora SNSD-a za potpredsjednike ovog
odbora izabrani su Željka Cvijanović, Slobodan Gavranović, Srđan Amidžić i Stanislav Palija.

Novi sekretar Gradskog odbora SNSD-a je Zoran Novaković, a izabran je i Izvršni odbor Gradskog odbora SNSD-a.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik istakao je da je ova stranka tvorac savremene i moderne Banjaluke.

"U tom pogledu, imamo sa čime da izađemo pred građane i saopštimo im naše planove za naredni period. Želimo da unesemo dodatni duh optimizma i promjena koje ovdje treba da se dogode", rekao je Dodik novinarima nakon izborne konferencije.

On je naglasio da je SNSD realizovao mnoge kapitalne investicije na području grada Banjaluka.

"Izgradili smo puteve, vodovode i realizovali infrastrukturne projekte. Završili smo danas posao dodatnog osnaživanja SNSD-a. Sigurno je da smo najjača organizacija, te da imamo kapitalnu prednost u onosu na druge političke stranke", naglasio je Dodik.

On je napomenuo da će SNSD sa Demokratskim narodnim savezom /DNS/ i Socijalističkom partijom /SP/ graditi izbornu kampanju na nivou Banjaluke i Republike Srpske.

"Mislim da Gradski odbor SNSD-a, predvođen Radojičićem, ima kapaciteta da definiše nove gradske politike i da unese novi optimizam", kaže Dodik.

Radojičić je istakao da je na današnjoj izbornoj konferenciji izvršena najveća kadrovska rekonstrukcija do sada, jer je sada 130 novih članova Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka.

"Gradski odbor SNSD-a će kreirati nove politike. Pravićemo planove za naredne godine, sve ono što je dobro ćemo afirmisati, ali i nuditi nove odgovore na političkoj sceni Banjaluke i Republike Srpske", istakao je Radojičić.

On je ocijenio da oni koji se pojavljuju kao alternativa SNSD-u, to realno nisu, jer ne nude ništa, osim galame.

Izbornoj konferenciji, između ostalih, prisustvovali su predsjednik Izvršnog odbora te stranke Nebojša Radmanović i potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana